Før Tatovering

Mød op til din aftale nybadet og med rent tøj, din omtanke for hygiejne i denne process er super vigtig, både før og efter.

Sørg for at du er veludhvilet og mentalt klar, og har fyldt depoterne med solid mad, specielt hvis det er en længere session, er det en god ide at medbringe mad eller snacks og sodavand, som du kan spise og drikke undervejs. 

Overvej hvilket tøj du har på, det skal være nemt at komme til området du skal tatoveres på, og ikke stramme efterfølgende. Det kan være godt at have et rent tæppe, pude eller en trøje med, specielt til de lange sessioner, man kan begynde at fryse, og vi kan desværre ikke længere stille dette til rådighed.

Du må ikke have indtaget alkohol eller euforiserende stoffer 24 timer inden tatovering, ligesom der er visse tilstande der kan have indvirkning på resultatet, du vil blive spurgt ind til evt. sygdomme og medicinsk indtag, det er rart for tatovøren at vide inden, om der er forholdsregler der skal tages.

Når du booker tid til tatovering, sker det oftest direkte til artisten som du bliver anbefalet, du skal ved kontakt, beskrive dine ønsker, gerne sende reference foto, til inspiration, samt overveje placering, alle disse faktorer spiller ind, når artisten skal beregne tid og pris til dig.

Efter Tatovering

Når du forlader shoppen med din nye tatovering, vil den være pakket ind i dermafilm, som klæber til huden, det kan sidde op til 5 dage, vel og mærke kun, hvis det ikke er løsnet, og der er luftbobler under. Det kan med fordel tages af i badet under det lunkne vand. Der må absolut ikke rives i det, det skal løsnes forsigtigt !

Du har en stor del af ansvaret for resultatet, da helingen kan betyde meget for udseendet. Pas derfor på din tatovering, behandl den som et sår, og efter forskrifterne. Du får aftercare vejledning med fra os, på papir, og vi vil gennemgå proceduren sammen med dig.

Din aftercare starter når dermafilmen er taget af. Herefter skal den vaskes, grundigt med mild uparfumeret sæbe, til formålet, og lufttørre eller duppes med rent køkkenrulle fx. Når den er helt tør kan du smøre, smør aldrig en våd eller fugtig tatovering, eller hvis der er tvivl om infektion. 

Er du i tvivl om infektion, så kontakt os, og send en billede med, så vil vi guide dig.

En ny tatovering skal smøres ca 6 gange i døgnet, med et tyndt lag passende aftercare, der masseres ind. Selvfølgelig KUN med rene hænder.

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink