Paramedicinsk Tatovering 

Har du været igennem sygdomsforløb, operationer eller andre skader ? Vi bærer alle ar på kroppen, nogle er lettere at leve med end andre. De fleste ar kan afhjælpes, på en simpel måde. Hos os vil du blive behandlet af vores erfarne behandler Malina, som kan råde og vejlede dig til den bedste løsning for dig. Der er altid mulighed for en gratis konsultation hvor du vil få svar på alle dine spørgsmål.

Medicinsk tatovering kan anvendes både kosmetisk og rekonstruktivt, til at kamuflere ar efter operationer, skader eller brand. Genskabelse af brystvorte efter cancer eller brystreducering, eller andre tilstande som vitiligo, varige pigmentforandringer eller læbespalte.

Rekonstrution af areola med 3D effekt. Dette er muligt med smukke resultater, der syner så naturligt som muligt. Kan laves over ar eller på transplanteret hud. Har du været igennem mastektomi kan dette være løsningen for dig. 

Vi retter gerne ældre pigmentering, og har god erfaring inden for dette. Som udgangspunkt kan det meste rettes op.

Gratis og uforpligtende konsultation tilbydes

 

 

Pigmentering af brystvorte. 

Mangler du pigment, er formen ujævn eller er du er ked af farven, kan man pigmentere og skabe symmetri og jævn flot farve på areola. Perfekt til at kamuflere pigmentforandringer ved bla. vitiligo eller andre tilstande, hvor mangel på pigment er synlig.

Denne metode kan også benyttes til kvinder der har fået foretaget brystreduktion eller løft.

 

 

medicinsk tatovering areolatattoo 3d brystvorte tatoveret brystvorte mastektomitattoo enhanced by malina girlz inc
medicinsk tatovering areolatattoo 3d brystvorte tatoveret brystvorte mastektomitattoo enhanced by malina girlz inc

Lysning af areola. 

Mørke brystvorter kan lysnes med en speciel pigment kaldet corrector, den kan lysner helt mørke areola, og giver dem fine lyserøde nuancer.

Flere kvinder oplever deres brystvorte bliver mørkere efter graviditet og amning, det kan rettes med flotte resultater.

 

 

 

medicinsk tatovering areolatattoo 3d brystvorte tatoveret brystvorte mastektomitattoo enhanced by malina girlz inc

Kamuflering af ar og strækmærker

Kamuflering af ar og strækmærker med medicinsk tatovering, er en af de mest efterspurgte behandlinger for tiden. De fleste lyse ar og strækmærker kan behandles med stor succes, og flotte resulater.

Ar efter ansigtsløft, tummytuck eller andre plastikoperationer, kan som oftest skjules helt.

Gratis konsultation kræves ved alle behandlinger.

 

medicinsk tatovering areolatattoo 3d brystvorte tatoveret brystvorte mastektomitattoo enhanced by malina girlz inc
Hvad er kamuflering af ar og strækmærker ?

Det er en gennembrydende hudbehandling med varige resultater. Metoden der bruges er også kendt som medicinsk tatovering, eller paramedicinsk mikropigmentering, og foregår som ved dekorativ tatovering.

Kunsten at kamuflere strækmærker, ar og pigmentforandringer, kræver en tilpasset blanding af pigmenter, der deponeres i den berørte hud ved hjælp af specialiserede nåle, som varierer i længde og antal, afhængigt af placeringen og sværhedsgraden af det område, der kræver behandling. 

I de fleste tilfælde kræves en opfølgende konsultation  efter den indledende behandling, hvor der gennemgåes om pigmentet sidder tilfredsstillende, og evt. touchup hvis det er nødvendigt.

Dette er inkluderet i din behandlingspris.

 
Fjerner behandlingen strækmærker ?

Udover et tummytuck, eller andre kirugiske indgreb hvor der fjernes hud, er der ingen beviste metoder hvorpå man kan fjerne strækmærker. Medicinsk tatovering hjælper med at skjule og formindske synligheden. Tænk på det, som en concealer, der fjerner den hvide kontrast fra dine ar.

 

Virker dette også mod pigmentpletter ?

Hvis pigmentforandringerne er lysere end din hudtone, og varige, enten medfødte eller pga. tilstande som fx. vitiligo, kan det som udgangspunkt kamufleres med medicinsk tatovering. Vitiligo skal være stillestående i mere end to år for at sikre et jævnt langvarigt resultat.

 
Kan alle ar forbedres ?

Så længe arrene opfylder kriterierne; de er mindst to år gamle, ikke er røde, men har fået en lysere tone end din hud, og at du ikke har tendens til keloid ardannelse, kan dine ar forbedres. Både ar efter skader, operationer, som fx. ansigtsløft, brystløft eller tummytuck, kan med stor fordel benyttes.

 
Kan jeg blive behandlet mens jeg er gravid eller ammer ?

Vi kan desværre ikke behandle dig imens du er gravid eller ammer, men vi vil glæde os til at hjælpe dig, når du er ovre graviditet og amning, og dine ar er helet – normalt inden for 2 år.

 
Er denne behandling for alle hudtyper ?

Overordnet, ja ! Der er dog en lille gruppe der ikke er egnede kandidater. Har du tendens til keloid ardannelse, er du IKKE egnet. Dine ar eller strækmærker skal være mindst 2 år gamle, komplet helet, og lysere end din hudtone. Book en  personlig og uforpligtende konsultation eller send os en mail med billeder af området. Det er nødvendigt med en forudgående konsultation, enten personlig eller virtuelt, da vi skal dømme om du er en egnet kandidat, du vil samtidig få din pris på behandling af området. Dette er selvfølgelig helt uden pres og 100 % uforpligtende.

 

Kan jeg få medicinsk tatovering hvis jeg tager sol ?

Vi foretrækker at matche din naturlige hudtone, og kræver at vores klienter udsætter deres session til deres hud igen har dens normale tone, og man ikke er solbrændt. Dette er for at kunne skabe et resultat der er kan bæres både sommer og vinter, og beholde dets naturlige udtryk.

 

Hvad sker der hvis jeg får sol ?

Dine kamuflerede strækmærker og ar ændrer ikke farve. Hvis du dyrker sol eller solaire, bliver hudens overtone mørkere, men dine strækmærker forbliver den samme farve som din naturlige hudfarvede tatovering. Samlet set kamufleres dine strækmærker, fordi det “hvide” ikke længere er der. Kort sagt, der er mindre kontrast.

 

Gør det ondt? Bliver jeg bedøvet ?

Medicinsk tatovering er ligesom en almindelig tatovering, men vi bruger altid bedøvende creme inden behandling, det tager toppen af det, men man ville kunne mærke det imens nålen er i huden, der er ingen smerte andet end almindelig ømhed efter selve behandlingen.

 
Hvordan ser jeg ud lige efter?

Der er lidt til ingen nedetid. De fleste kunder kan genoptage arbejdet samme dag eller endda køre hjem efter deres session. Det er normalt at opleve rødme og hævelse umiddelbart efter proceduren i op til 3 dage. I de første tre dage får du strenge instruktioner om, hvordan man minimerer betændelse, fremskynder sårhelingsfasen og holder det rent. I løbet af de næste par uger vil rødmen spredes og gå gennem en række forskellige nuancer (fra mørk til lys), indtil din hud heles. Vi vil være i kontakt med dig hvert skridt på vejen.

 

Hvor hurtigt vil jeg se resultater ?

Alles hud er forskellig. Alder, kost, hormoner, generel sundhed, hudtoner, sol eksponering osv. spiller en væsentlig rolle, så det er umuligt at sige hvor længe den enkelte er om at hele. I gennemsnit tager det 45-60 dage, men hvis du er tilbøjelig til hyperpigmentering (Mørk pigment i pletter eller på ar), vil det sandsynligvis tage længere tid at hele. Under din konsultation kan vi diskutere og vurdere din huds estimerede tidslinje og variabler. 

 

 

Hvor lang tid holder det ?

Tatovering af strækmærker er en forholdsvis ny teknik, der kun har eksisteret i 6-7 år. I henhold til vores branche vil resultatet vare 5 år eller mere, forudsat at de korrekte efterbehandlingsprocedurer følges korrekt.

Når vi ældes, ændres og ændres alle tatoveringer på vores hud, fordi der er mindre elasticitet og melaninproduktion. Dette kan også påvirke din medicinske tatovering.

 

 

Hvad koster det ?

De samlede omkostninger ved proceduren varierer mege og er afhængig af placeringen og sværhedsgraden af strækmærker eller ar, der kræver behandling. Vi opkræver et sted mellem  1000,- – 6.000 / pr. Område. Når det gælder ar starter priserne fra 600,- Vi kræver en konsultation (personligt eller virtuel) hvor de endelige omkostninger kan bestemmes ved et formelt tilbud.

Der kan selvfølgelig finansieres med Viabill, som ved alle andre behandlinger.