Malina

Permanent Makeup Master i eyeliner, læber og bryn. 

Udvidet hygiejnekursus ( Lovpligtigt for tatovører)

Specialiseret i paramedicinsk tatovering og reducering af ar.

Din garanti for en kompetent vejledning og udførelse med et resultat der matcher dig og dine ønsker, som du med garanti vil være glad for.

Permanent makeup er en kæmpe tillidssag, det sidder centralt i dit ansigt, man bryder huden og man implicerer et pigment, der kan være mange risici forbundet med det, og du skylder dig selv at vælge en behandler med erfaring på området. Et perfekt resultat kræver viden om huden, kendskab til pigmenterne der bruges, deres udvikling i de forskellige hudtyper, samt indholdstofferne som skal ind i din krop. Her er du i trygge hænder.

Malina har stor passion for mere gennemsigtighed og flere regler på området. Som det ser ud nu er der ingen lovgivning, hos os følger vi tatoveringslovgivningen, også når vi laver PMU. Alle farver bliver registreret i Inkbase, så de kan spores og du ved præcis hvad der ligger i din hud. Alt bliver opbevaret korrekt, så bakterier ikke udvikler sig i flaskerne, nålemodulerne er sterile og engangs, og arbejdsstationen er sat op efter sikkerhedsstyrelsens forskrifter.

permanent makeup