Microneedling

Microneedling er også kendt som fractional needling eller mesoterapi.

En populær og resultatorienteret behandling der med stor synlighed, kan afhjælpe almindelige problematikker som pigmentforandringer, ar efter akne samt grov og solskadet hud. Derudover er den eminent til at opfriske træt, grå og livløs hud.

Du får gløden tilbage og din hud er hydreret og mættet. 

 

Serum tilføres din hud i dybden med et nålemodul, der kan justeres i forskellige længder, alt efter hvilken hudtype og problematikker der arbejdes med. I de fleste behandlinger vil der blive brugt bedøvelses creme i området omkring øjnene, og i resten af ansigtet ved mere dybdegående behandlinger som fx. ved reduktion af ar efter akne.

 

Du vil typisk være rød, og have mærker i ugen efter behandlingen, det er vigtigt at du undgår sol og makeup i denne periode.

Det anbefales altid med 3-4 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum,

for de bedste og mest langvarige resultater.

 

 

Microneedling kan afhjælpe;

Ar efter akne

Pigmentforandringer

Rynker

Strækmærker

Alopeci

Grå og træt hud

 

Det er din hud og dine ønsker, der afgør, hvilken behandling eller kombination af behandlinger, vi anbefaler.

Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater.

 

Microneedling er en metode, som nogle hudlæger bruger til behandling af forskellige hud tilstande. Teknikken involverer brug af flere små, sterile nåle til at punktere huden og forårsage fysisk traume.

Dette traume beder dermaen, et dybere hudlag, om at genopbygge, det styrker dannelsen af kollagen, og danner nye celler.

 

Det betyder at behandlingen ikke kun, giver slapt væv mere fylde, samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud, de forskellige sera, som lægges ind i hudens øverste lag, skræddersys alt efter behov.

 

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar på kroppen kan have gavn af denne behandling. Hvor dyb og grov en behandling der kræves afhænger af dine problematikker, når der arbejdes med ar, er man dybere i huden, og der er dermed også større reaktion, ifa. rødme og følsomhed i dagene efter.

 

Allerede efter den første behandling ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast og hydreret hud. For fuld effekt skal du op på mindst 4 behandlinger – som de fleste vælger for at opnå et godt og holdbart resultat.

 

Behandlingen er smertefri,  vi overfladebedøver din hud, så du stort set intet mærker under behandlingen. Huden vil være rød og varm lige efter. Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk på dag 2, hvor du kan begynde at se resultatet. 

Det er vigtig at du følger anvisningerne der bliver givet omkring aftercare, og behandler din hud som påkrævet, specielt i dagene efter behandlingen,  det kan ellers gå ud over resultatet.


Brug aldrig parfumerede eller kemiske produkter, og hold dig ude af solen, brug altid solfaktor, også om vinteren.

Der kan opnås fantastiske resultater, men du har også et ansvar, fx stærk sol kan ødelægge processen, og skade din hud. Pas og plej den godt, og hav omtanke.

hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.

Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

Ved denne hudtilstand anbefaler vi 1 behandling hver 3. uge, indtil du har nået det ønskede resultat.