Når du får lavet en piercing hos er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. En piercing er et smykke på kroppen, og derfor skal den placeres helt perfekt.  Vi vejleder og lytter altid, så vi kan sikre os, at du får den piercing, som du ønsker.  Vi sikrer os at du er korrekt informeret i forhold til din piercing, smykkevalg og efterfølgende pleje af piercingen

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du sætter dig i stolen hos os og får din piercing. Derfor er vores piercer meget blid og omhyggelig, hvilket gør, at din piercing altid vil blive sat i så hurtigt og så smertefrit som muligt.

Hos Girlz Inc udfører vi professionel piercing, vores piercere er kompetente indenfor faget og har kursus indenfor hygiejne og piercing. Dette er med til at give dig et hurtigt og sikkert resultat i trygge og hyggelige omgivelser. 

Vi udfører de fleste piercinger, og tilbyder også huller i ørerne til børn, altid kun ifølgeskab med forældre, med godt mod i rygsækken og viljen til at gennemføre uden pres. Dog skal de være fyldt 8 år. For kropspiercinger er vores aldersgrænse 15 år.

Du vil blive vejledt i aftercare af din nye piercing, det er vigtigt at du følger den, og husker på god hygiejne i helingsperioden.

Ønsker du vejledning eller rådgivning er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, vi kan svare dig på alle dine spørgsmål.

Aftercare / Efterbehandling

En piercing er ofte anderledes at hele, end et sår på grund af fremmedlegemet (smykket) – hertil kommer en række faktorer der spiller ind på helingen, såsom kost og livsstil. Ved at leve sundt , undgå rygning og spise så varieret som muligt fremskynder du din heling.

Hæver området meget, kan du køle området hver 4. time á 20 minutter ad gangen – tag et eller andet fra fryseren og pak det ind i to lag rent viskestykke, så du undgår forfrysninger.
Ved tungepiercinger, kan du have isterninger i munden.

Mange forveksler kroppens naturlige sekretion med betændelse. Hvis du er i tvivl, så kontakt os, så vi kan komme med en vurdering – på den måde undgår du unødig bekymring, samt at sætte din heling tilbage pga. en unødig hård behandling. 

Hvis dit smykke har en lås med gevind, så check den løbende; hvis dit smykke for eksempel er et tunge-, labret- eller navlesmykke, så stram kuglen i forbindelse med den daglige rengøring.
Tag ALDRIG smykket ud under helingen!

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Rensning af piercinger

Som udgangspunkt, så rens din nye piercing morgen og aften. Overdrevet rensning bør undgås, da det nedsætter din evne til at hele. I tilfælde af beskidt arbejde, sport eller lignende, så rens piercingen efter behov, men vær så blid som muligt.

Gennem årene er der blevet anbefalet en lang række forskellige metoder til at rense en piercing med, alkohol, klorhexidin, medicinsk sæbe og brintoverilte. Alle disse har vist sig at være potentielt skadelige for helingen af en piercing. Produkter som alkohol og brintoverilte er for kraftigt – det dræber celler, bakterier som nye hudceller, og udtørrer huden, hvilket forlænger og potentielt stopper din heling. Klorhexidin har depotegenskaber, der potentielt kan skabe resistens.

 • * Pil ikke ved din nye piercing – kontakt med din piercing under helingen bør kun ske med nyvaskede hænder – ALTID!
 • * Undgå andre folks bakterier – andre skal ikke pille, slikke eller lign. på din piercing.
 • * Tag aldrig smykket ud under helingen.
 • * Undgå klorvand, havvand og solbadning i de første 3-4 uger. Evt. brug vandtætplaster på området.
 • * Sollys kan permanent farve ar vævet omkring din piercing. Solarie kan ligeledes farve arvævet permanent, og ødelægge nye celler i piercingen.
 • * Skift ikke smykket før din piercing er helet.
 • * Følg vores anbefalinger. Hvis din piercing ikke heler som forventet eller der opstår komplikationer, kender vi symptomerne og kan reagere korrekt. Hvis du bruger andre metoder, kan dine symptomer skyldes noget helt andet end vi tror og derfor virker vores løsning muligvis ikke.
 • * Toiletpapir bør ikke bruges i nærheden af sår eller piercinger – det er vandopløseligt, så der kommer papirrester i såret.
 • * Undgå hårspray, hårfarve, deodorant, parfume og makeup i nærheden af din piercing. Visse vaskemidler indeholder fedtopløselige enzymer, der ligeledes kan genere din piercing, så skift et til hudvenligt alternativ under helingen, hvis din piercing kommer i kontakt med dit tøj.
 • * Undgå pres på piercingen, fx stramtsiddende tøj og hovedtelefoner.
 • * Sørg for rene omgivelser, skift sengetøjet ofte, desinficer hovedtelefoner, mobiltelefon, etc.
 • * Efter et par dage vil der typisk komme skorper i form at hvidt til gulligt krystalliseret stof – dette er normalt og IKKE betændelse, men affaldsstoffer fra kroppen, der hjælper kroppen med at hele og fungerer som plaster – pil derfor ikke i skorperne, men fjern dem kun ved daglig rensning.
 • * De fleste piercinger hæver – derfor har vi sat et smykke i, der er længere end det på sigt skal være. Benyt dig af vores smykkeskift efter heling og få det korrekte smykke sat i.

 

Saltvand, anvendes 2 gange dagligt (morgen og aften)

VIGTIGT: Anvend HAVSALT uden blegemiddel!

Kog noget vand, minimum 1 minut, hæld 250mL (2,5dL) (brug et målebægre) over i et glas og tilsæt 1/4 teskefuld salt; lad saltet opløses og saltvandet køle ned til opløsningen er til at have på huden (opløsningen skal være LUNKEN)

Herefter placeres koppen på det piercede område i 5-10 minutter, således området bliver opvarmet og drænet for affaldsstoffer.
Alternativt kan en vat rondel anvendes ved at folde den om området – denne skal dyppes adskillige gange i den lune opløsning for at opnå samme effekt.

Efter 5-10 minutter fjernes koppen og området skylles under rindende vand, og eventuelle restprodukter fjernes forsigtigt fra smykket med gaze eller køkkenrulle; området duppes efterfølgende tørt med gaze, køkkenrulle eller et rent håndklæde.

Piercinger i munden

Mundskyld: Klorhexidin 0,12%, anvendes 2 gange dagligt i 7 dage

Tænder og tunge børstes grundigt, men forsigtigt, UDEN BRUG AF TANDPASTA – skyl munden med rent vand. Herefter skylles munden med 15mL mundskyld uden alkohol i ca. 1 minut. UNDGÅ tandpasta, mad og vand i 1 time efter du har skyllet mund, da dette hæmmer virkningen. Se flasken for yderligere informationer.

Saltvand (koldt), anvendes hver gang du har røget, drukket og spist i 30 sekunder.

VIGTIGT: Anvend HAVSALT uden blegemiddel!

En uåbnet flaske købevand anskaffes, hvorefter 1/2 teskefuld salt tilsættes – saltet opløses hvorefter opløsningen kan anvendes i 24 timer.

OBS! Det er en god ide at skifte sin tandbørste for at minimere risikoen for at bakterier herfra kommer i kontakt med din nye piercing. Skift den ofte under hele helingen!

 
 
 

 

Vi tilbyder dig en fast lav pris på alle piercinger, smykker og stretch. Vi har et godt udvalg af forskellige smykker i forskellige materialer.

Hold øje på vores sociale medier, der vil løbende være forskellige fede tilbud og konkurrencer. 

piercing