Hvis du vil booke tid til piercing, smykkeskift eller søger information omkring dette, skal du kontakte Susanne Klos på hendes egen side, enten på facebook eller via linket til højre.

Når du får lavet en piercing hos er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. En piercing er et smykke på kroppen, og derfor skal den placeres helt perfekt.  Vi vejleder og lytter altid, så vi kan sikre os, at du får den piercing, som du ønsker.  Vi sikrer os at du er korrekt informeret i forhold til din piercing, smykkevalg og efterfølgende pleje af piercingen

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du sætter dig i stolen hos os og får din piercing. Derfor er vores piercer meget blid og omhyggelig, hvilket gør, at din piercing altid vil blive sat i så hurtigt og så smertefrit som muligt.

Hos Girlz Inc udfører vi professionel piercing, vores piercer Susanne Klos er kompetent indenfor faget og har kursus indenfor hygiejne og piercing. Dette er med til at give dig et hurtigt og sikkert resultat i trygge og hyggelige omgivelser. 

Vi udfører de fleste piercinger, og tilbyder også huller i ørerne til børn, altid kun ifølgeskab med forældre, med godt mod i rygsækken og viljen til at gennemføre uden pres. Dog skal de være fyldt 8 år. For kropspiercinger er vores aldersgrænse 15 år.

Du vil blive vejledt i aftercare af din nye piercing, det er vigtigt at du følger den, og husker på god hygiejne i helingsperioden.

Ønsker du vejledning eller rådgivning er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, vi kan svare dig på alle dine spørgsmål.

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Rensning af piercinger

Som udgangspunkt, så rens din nye piercing morgen og aften. Overdrevet rensning bør undgås, da det nedsætter din evne til at hele. I tilfælde af beskidt arbejde, sport eller lignende, så rens piercingen efter behov, men vær så blid som muligt.

Gennem årene er der blevet anbefalet en lang række forskellige metoder til at rense en piercing med, alkohol, klorhexidin, medicinsk sæbe og brintoverilte. Alle disse har vist sig at være potentielt skadelige for helingen af en piercing. Produkter som alkohol og brintoverilte er for kraftigt – det dræber celler, bakterier som nye hudceller, og udtørrer huden, hvilket forlænger og potentielt stopper din heling. Klorhexidin har depotegenskaber, der potentielt kan skabe resistens.

 • * Pil ikke ved din nye piercing – kontakt med din piercing under helingen bør kun ske med nyvaskede hænder – ALTID!
 • * Undgå andre folks bakterier – andre skal ikke pille, slikke eller lign. på din piercing.
 • * Tag aldrig smykket ud under helingen.
 • * Undgå klorvand, havvand og solbadning i de første 3-4 uger. Evt. brug vandtætplaster på området.
 • * Sollys kan permanent farve ar vævet omkring din piercing. Solarie kan ligeledes farve arvævet permanent, og ødelægge nye celler i piercingen.
 • * Skift ikke smykket før din piercing er helet.
 • * Følg vores anbefalinger. Hvis din piercing ikke heler som forventet eller der opstår komplikationer, kender vi symptomerne og kan reagere korrekt. Hvis du bruger andre metoder, kan dine symptomer skyldes noget helt andet end vi tror og derfor virker vores løsning muligvis ikke.
 • * Toiletpapir bør ikke bruges i nærheden af sår eller piercinger – det er vandopløseligt, så der kommer papirrester i såret.
 • * Undgå hårspray, hårfarve, deodorant, parfume og makeup i nærheden af din piercing. Visse vaskemidler indeholder fedtopløselige enzymer, der ligeledes kan genere din piercing, så skift et til hudvenligt alternativ under helingen, hvis din piercing kommer i kontakt med dit tøj.
 • * Undgå pres på piercingen, fx stramtsiddende tøj og hovedtelefoner.
 • * Sørg for rene omgivelser, skift sengetøjet ofte, desinficer hovedtelefoner, mobiltelefon, etc.
 • * Efter et par dage vil der typisk komme skorper i form at hvidt til gulligt krystalliseret stof – dette er normalt og IKKE betændelse, men affaldsstoffer fra kroppen, der hjælper kroppen med at hele og fungerer som plaster – pil derfor ikke i skorperne, men fjern dem kun ved daglig rensning.
 • * De fleste piercinger hæver – derfor har vi sat et smykke i, der er længere end det på sigt skal være. Benyt dig af vores smykkeskift efter heling og få det korrekte smykke sat i.

 

 

 

piercing