Stå op hver morgen og se perfekt ud !

Få de perfekte bryn der passer til dit ansigt og din personlige stil. Hos Girlz Inc. laver vi flere metoder, så det er altid muligt at finde noget som matcher dig. Vi finder altid formen og metoden i fællesskab og kunden godkender altid formen, inden behandlingen starter. Du er sikret et godt resultat og en kompetent behandling og vejledning undervejs Har du gammel permanent makeup er det som  ikke noget problem, vi gør altid vores bedste for at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet, samt at der er en afslappet og hyggelig atmosfære under behandlingen. Vi gør meget ud af at lytte til dine ønsker for at opnå fuld tilfredshed. Du vil blive vejledt i aftercare undervejs, og får et stykke papir med når du forlader salonen, alle oplysningerne kan findes her på hjemmesiden, under fanen aftercare. Vi tilbyder en gratis konsultation til dig der føler for det, her kan du møde din behandler og drøfte mulighederne for dine ønsker.

Permanent makeup er for alle, da det kan laves efter et hvert ønske og tilpasset din personlighed, stil og udtryk, få det look du drømmer om, helt uden besværet med makeup. Vi tilbyder en gratis konsultation som selvfølgelig er uforpligtende, her kan du få svar og tryghed omkring behandlingen, forløbet og helingen

 

Her kan du læse om de forskellige betegnelser og betydningen af dem.

 

Powder brows – Også kaldet skyggebryn og shadow brows. Ligger som en fin skygge på huden, kan laves både markeret og diskret. Anbefales til dig der har bryn selv, og ønsker et mere markeret eller symmetrisk look.

Hybrid – Kendt som kombibryn og er et mix af hårstrå metoden og powder effekten. Denne metode giver både naturligt og skarpt resultat på samme tid.

Ombre – Ombre er bryn i to nuancer eller med fading, begge metoder kan bruges for det samme resultat. De vil have en skarp kant i bunden og fade toppen. En meget populær metode der giver et skarpt men naturligt resultat.

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink
Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Hvad er permanent makeup ?

Permanent Makeup kaldes også mikropigmentering, pigmenten deponeres i hudens øverste lag. Derved forbliver det ikke permanent i huden, og kræver derfor opfriskning ca en gang årligt. Alle behandlingspriser er inkl. touch up, dette udføres 4 – 8 uger efter 1. behandling

Touch up er et must, og behandlingen betragtes ikke som fuldført hvis ikke dette overholdes.

I nogle tilfælde kan en  2. touch Up være nødvendig afhængig af hudtype, typisk meget mørk eller meget olieret hud.  Hos Girlz inc. Udføres permanent makeup med allergivenlige og organiske pigmenter der er EU godkendt, og uden jerndioxid således at farven falmer fint og ikke efterlader røde eller blå pigmenter i huden. Permanent makeup holder typisk 3-5 år uden touchup.

Vi lægger stor vægt på kundens behov og tilfredshed, bruger kun produkter der er gennemtestede og mærkede samt af højeste kvalitetet, samt har solid og kompetent baggrund i form af uddannelse, medlemsskab i brancheforeninger, samt er opdaterede mht hygiejne.

  • Alle ingredienser analyseres af godkendte laboratorier mod mere end 60 forskellige parametre, før de anvendes første gang. De underlagt kontrol for overholdelse af lovkrav og anbefalinger.
  • Hvert enkelt pigment er analyseret mod gældende EU lov og standarder. Godkendt kvalitetscertifikat medfølger på hver pigment. 
  • Indeholder IKKE cadmium, chromat, kviksølv, selen, tellur, thallium, uran eller opløselige bariumforbindelser. Alle værdier for antimon, arsen, barium sulfat, bly, chrom og zink, er under de anbefalede værdier i Det Europæiske Råds resolution ResAP (2008) 1.
  • Overholder fremtidige EU regler og lovgivning som vil blive indført i mange lande, her iblandt Danmark