Hvad er InkBase og hvorfor er InkBase vigtig for dig som kunde?

Danmark fik den 1/7-2018 en ny tatoveringslov.

Denne lov kræver blandt andet at alle danske tatovører skal gemme vital information om de farver du bliver tatoveret med.
Dette sker af hensyn til din sikkerhed, da behandling af en eventuel allergisk reaktion i fremtiden vil være nemmere, hvis læger har adgang til detaljeret information om hvilke farver der er anvendt, hvor den er produceret og købt, samt hvad den indeholder.

Denne information skal tatovørstedet gemme i 5 år og informationen skal derefter slettes i henhold til persondataloven.

Regeringen har ikke lavet et oplæg til hvordan denne info skal indsamles og opbevares og det er derfor op til det enkelte tatovørsted at finde en løsning, det vil sige at man kan risikere at ens tatovørsted gemmer denne info uforsvarligt, unøjagtigt og sjusket.

Tatovørstedet kan lukke, ejeren skifte erhverv eller flytte til udlandet. Der er mange scenarier, som gør det stort set umuligt for dig, som kunde, at sikre at du kan få den information du lov mæssigt har krav på, hvis du skulle komme i den uheldige situation at du har en allergisk reaktion på din tatovering.

InkBase er Danmarks førende farve registrerings system, som sikrer dig som kunde. InkBase sikrer 100% sporbarhed og datasikkerhed i de 5 år loven foreskriver.


Hos os bruger vi InkBase og følgende data vil være opbevaret om din tatovering de næste 5 år:

Farvens producent
Farvens indkøbssted
Farvens udløbsdato
Farvens pigmenter (color index numre)
Farvens åbningsdato
Farvens lot nummer
Farvens batch nummer 
Navn på tatovøren
Tid, dato for udførsel af tatoveringen
Beskrivelse af tatoveringen

 

Data er krypteret og gemt på InkBases servere og kan indenfor de 5 år loven foreskriver altid hentes frem til dig skulle du have brug for det.
InkBase er med andre ord din bedste sikkerhed for adgang til information om farven/farverne skulle du og din læge få brug for denne information.

InkBase vil også gøre det muligt for forskere og læger at bruge de indsamlede data til forskning.
Forskningen kan f.eks. give et overblik over:
Hvilke farver der bliver brugt mest?
Er der farver fra bestemte producenter, som giver anledning til allergiske reaktioner?

På den måde kan eventuelle problem farver blive screenet fra det danske marked.
Det vil på sigt kunne højne kvaliteten af de farver der anvendes til tatovering i Danmark.

Vi bruger InkBase, fordi din sikkerhed er vores højeste prioritet.

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink