Fjernelse af tatovering med laser

At fjerne en tatovering eller permanent makeup er både en dyr, langsommelig og til tider smertefuld proces. I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at fjerne tatoveringen helt, hvis kunden ønsker en coverup, kan det være en god løsning at blege den uønskede tatovering med enkelte behandlinger, inden processen med ny tatovering starter, dette vil give din artist mere at arbejde med, og dig et bedre slut resultat. 

Det varierer fra person til person hvor mange behandlinger det kræver før tatoveringen er væk, afhængig af tatoveringens alder, størrelse, anvendte metode, om den er lavet af en amatør eller professionel udført, helbred, hudtype samt placering af tatoveringen, spiller også ind. Pigmentets farve og type såvel som den dybde det sidder i huden, vil også påvirke fjernelsen. Tatoveringen kan som udgangspunkt fjernes i 7 til 10 besøg,  hvoraf der skal gå mindst 6 uger imellem behandlingerne. Efter hver behandling bliver tatoveringen lysere og mindre synlig.

 

Maskinen skyder og opvarmer pigmentern i din tatovering på nanosekunder, varmen gør at det går i stykker, disse mikropartikler nedbrydes derefter af din krop igennem dit lymfesystem, og ryger ud med affaldsstofferne. Processen er ufarlig og de hyppigste risikofaktorer er vabler og blærer på det behandlede område, lettere skorpedannelse og kløe, samt hyperpigmentering.

For at undgå dette er det vigtigt at du;

Holder området ude af solen

Ikke klør eller piller

  • Smører som anvist med passende aftercare