Hos Girlz Inc udfører vi professionel piercing, vores piercere er kompetente indenfor faget og har kursus indenfor hygiejne. Dette er med til at give dig et hurtigt og sikkert resultat i trygge og hyggelige omgivelser. Vi udfører alle slags piercinger til perfektion, og tilbyder også huller i ørerne til børn, altid kun ifølgeskab med forældre, med godt mod i rygsækken og viljen til at gennemføre uden pres. Du vil blive vejledt i aftercare af din nye piercing, det er vigtigt at du følger den, og husker på god hygiejne i helingsperioden.

Ønsker du vejledning eller rådgivning er du altid velkommen til at komme eller ringe til os, vi kan svare dig på alle dine spørgsmål.

Øreflipper 2 stk. 300,-

 

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Vi tilbyder dig en fast lav pris på alle piercinger, smykker og stretch. Vi har et godt udvalg af forskellige smykker i forskellige materialer.

Hold øje på vores sociale medier, der vil løbende være forskellige fede tilbud og konkurrencer.