Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Meso volume lips.

Drømmer du om fyldigere, rundere og større læber? Så er den læbeforstørrende behandling for dig. Meso metoden giver et meget naturligt resultat, da vi ikke arbejder i læbevævet, men i læbekanten, og resultatet af vores behandling er stort set ens med kosmetiske behandlinger.

Det er også muligt at udfylde rynker og linier i panden, omkring munden samt omkring øjnene.

Vi er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi benytter mesoterapi metoden, som sikrer vi ikke rammer nervebaner. Hos os foregår konsultationen samme dag, som din behandling. Her vil du sammen med behandleren gennemgå behandlingsforløbet og få professionel rådgivning, for at skabe størst mulighed tryghed.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst. 

Vi har solid baggrund i form af uddannelse og medlemskab i brancheforeninger, samt er opdaterede med hensyn til hygiejne. Informativ dialog med din erfarne, ICO-certificerede behandler samt kvalitetsikret EU-godkendt udstyr, sikrer dig et professionelt og smukt udført slutresultat.

FORDELE VED MESO VOLUME LIPS

 • Et meget naturligt resultat, da vi ikke arbejder i læbevævet, men i læbekanten
 • Længere holdbarhed end klassiske fillers.
 • Ingen unaturligt hævede læber og blodansamlinger som kan forekomme ved almindelige fillers behandlinger
 • Overfladisk professionel behandlingsteknik sikrer en jævn fordeling af Hydralift produkt over læbernes overflade
 • Vi er ikke underlagt krav om forudgående konsultation, da vi benytter meso-metoden, som sikrer, at vi ikke rammer nervebaner
 • Specielt designet produkt til at arbejde i det dermale hudlag for at skabe en blød fornemmelse.
 • Ønskes mere end 0,5 ml anbefales det over 2 gange for et længerevarende resultat.

FØR OG EFTER BEHANDLING

 • Undgå alkohol, kaffe og energidrikke i 24 timer inden behandling
 • Du skal ikke have mindre sår eller forkølelsessår på læberne i mindst 7 dage inden behandling
 • Undgå solbadning i 7 dage efter
 • Du kan pleje huden med en vitamincreme og undgå at klø i det behandlede område ved evt. mikro-skorpedannelse under helingsprocessen (3-6 dage)
 • 2. trin af behandling er muligt efter 4 uger
 • Har du tidligere haft herpes, skal du have en receptpligtig kur fra egen læge, og påbegynde den dagen inden, da der ellers er stor risiko for udbrud på læberne.
 • Vær forsigtig i det behandlede område, ved små skorpedannelser, må der ikke pilles da det kan give ardannelse.

For optimal holdbarhed, anbefaler vi en opfølgende behandling. 

Det sikrer, at vi kan udjævne evt. uens effekter, men også en forlænget effekt af behandlingen.

Hvorfor vælge Mesoterapi ?
Læbeforstørrende behandling hos os er billigere og bedre. Arbejdet i det øvre hudlag sikrer en længere holdbarhed, fordi produktet optages væsentlig langsommere af kroppen. Således er holdbarheden op mod 12 måneder i de bedste tilfælde, hvor de sædvanlige teknikker kan resultere i holdbarheder helt ned til 1 måned. Vi bevarer blødheden, ved at benytte et produkt, der er specielt designet til at arbejde i det øverste hudlag.

 

Vi tilbyder gratis konsultation

Her kan du få svar på dine spørgsmål omkring behandlingen, eventuelle risici samt mulighederne for at opfylde dine ønsker.