Mesoterapi der reducerer cellulitis. Et forløb der rækker over 8 – 10 uger, med 8 behandlinger, er anbefalet for optimale og holdbare resultater. Behandlingerne udføres hver 7-10 dag og udføres med dermaroller enten af kunden selv, eller med microneedling udført af certificeret behandler.

80-95% af kvinder og 5% af mænd rammes af cellulite. Mikrocirkulation falder, og det skader fedtvævet under huden. Svækkelsen af fedtvævet og det fibrøse bindevæv viser sig ved de buler og huller, vi kender som cellulite eller appelsinhud.

Den svækkede microcirkulation forsager en lækage af væske i det omgivende væv. Væskeretention i de interstitielle rum påvirker fedtcellerne, der øger produktionen af triglycerider. Fedtcellerne ophober sig i bindevævvet mellem overhuden og musklerne

 

Bindevævet, kollagen og elastin, ødelægges gradvist og med tiden skabes der ar og skaderne påvirker hudens udseende. Easycell er en effektiv behandling af cellulite, der kombinerer fire indsatsområder.

1) Udreder blokeret væv

Kombinationen af koffein, L-carnitine og taurin øges lipolysen i adipocytterne ved at hæmme den cykliske nukleotid-fosfodiesterase, som er ansvarlig for at katalysere ændringen af cyklisk AMP til AMP.

De naturlig forekommende aminosyrer er afgørende for forbrændingen af fedt. På grund af L-Carnitine filtreres fedtsyrerne gennem mitochondriernes vægge. L-carnitine forbedrer kroppens evne til nedbryde fedt og udvinde energi. De høje vævskoncentrationer af cyklisk AMP aktiverer det inaktive hormonfølsomme lipase og fremmer lipolyse. Det øger blodgennemstrømningen og stimulerer fedtcellerne, som frigiver fedt til blodstrømmen, der forbrændes af kroppen. Denne synergieffekt dræner fedtcellerne, opstrammer og toner cellerne og bidrager til at reducere synligheden af cellulite yderligere. Derudover virker det vanddrivende, og hjælper derved med at fjerne vand fra fedtcellerne, og reducere deres størrelse.

2) Genopretter den lokale mikrocirkulation ved at åbne de forkrampede kapilære lukkemuskler

Easycell reducerer Lipødem. Takket være af artiskok og mannitols aktive, vanddrivende og rensende egenskabler fjernes overflødigt vand, og adipocytternes hævelse reduceres. Det forbedrer den lokale blodtilstrømning og derved lymfedrænage, da det letter kompressionen af de intervenerende blod- og lymfekapilærer. Hamamelis har desuden en anti-inflammatoriske virkning.

3) Koffeinen aktiverer hydrolyse af triglyceriderne i adipocytterne, reducerer den kapilære gennemtrængelighed og forbedrer mikrocirkulationen

Behandlingen gendanner mikrocirculationen og vævets regenerering. Kumarin og rutines vasodilaterende effekt åbner de prækapilære lukkemuskler, på bekostning af de atriovenøse shunts. Begge er chelate forbindelser med metalinoner som jern, og de reducerer derfor fentonreaktionen.

4) Silicium og taurin omstrukturerer og beskytter bindevævet.

Stofferne er en del af elastins biosyntese og bekæmper forkalkning af de bindende fibre. Silicium er en strukturel del af bindevævet, der danner vigtige makro-molekyler som elastin og kollagen

 

På vævsniveau kontrollerer det proliferationen af fibroblaster og stimulerer regenerationen af elastiske og kollagenfyldte fibre.

Derudover forbedrer silicium kredsløbet og sikrer blodtilførslen helt ud i cellulitevævet. Aminosyrer, mineraler og vitaminer er doseret præcist for at booste den proces, hvor bindevævet omstruktureres. Kombinationen af behandlingens fire faser og en god daglig hygiejne sikrer synlige og længerevarende resultater.

 

In vivo-tests med frivillige forsøgspersoner viser en klar effekt. Her sker en drastisk reduktion af det subkutane fedtvæv efter behandlingen med Easycell.