Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud. Diamantslibning af huden er god mod:

 

•Acne

•Store porer

•Rynker og linjer

•Forhøjet talgproduktion

•Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)

•Uren hud

•Poser under øjnene

•Affaldsstoffer i vævet

•Forhøjet pigmentering

•Hævelser i ansigtet

•Har en dybderensende effekt

 

 

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Sådan foregår en diamantslibning.

Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem. De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden.

På diamantsliberen sidder der et vakuumsug, som er med til at fjerne de døde hudceller, og som effektivt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden effektiv i dybden. Dette sker, fordi vakuumsuget skaber et undertryk, som blødgør talgen i huden og gør det flydende, så selv dybereliggende talg bliver drænet ud af huden ved hjælp af suget. 

Resultatet er en tydeligt renere hud med mindre porer og masser af glød.

hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift

 

Rynkebehandling, behandling af acne og uren hud, behandling af store åbne porer etc. Forskellige hudtilstande, hudtyper og hudproblemer kræver individuel skræddersyet behandling, for at få det optimale resultat.Der er ikke to menneskers hud, der er ens. Derfor skræddersyr vi både den enkelte behandling og længere behandlingsforløb til netop din hud, så du opnår de bedst mulige resultater. Vi anbefaler ofte Diamantslibning i kombination med Mesoterapi eller frugtsyre behandling.

Tattoo tatovering tattoostudio piercing hedehusene hudpleje diamantslibning microdermabrasion piercing tattoo tatovering tattoostudio skønhedssalon mesoterapi tatoveringsfjernelse laserbehandling laserremove piercingsmykker dybderens frugtsyrebehandling lashlift Girlz inc girlz ink

Rynkebehandling

Ved behandling af rynker og fine linjer anbefaler vi, at du får en behandling hver 14. dag, hvis du har en god hudtykkelse.

Er din hud lidt sart og tynd, anbefaler vi en diamantslibning hver 3. uge, til du har opnået det ønskede resultat.

Efter en kur med det anbefalede antal behandlinger, kan det opnåede resultat holdes ved lige med en ny diamantslibning med jævne mellemrum.

Din behandler vil anbefale dig det interval, der passer til din hud.

Behandling af akne og uren hud

Ved akne med betændelse, er det vigtig at få lavet nogle grundige dybderensninger, før man begynder at få diamantslibning.

Ved acne eller uren hud, hvor huden er meget forhornet, anbefaler vi en diamantslibning 1 gang om ugen, da det kræver lidt stærkere blodcirkulation at aktivere forhornet hud.

Hvis huden er fin og sart, anbefaler vi en behandling hver 14. dag, til du har opnået det ønskede resultat.

Vi kan også anbefale Mesoterapi til at opnå gode resultater.

Behandling af forstørrede porer

Man kan ikke få huden til at trække sig sammen, hvis der sidder urenheder i porerne. Ved store porer er det derfor vigtigt at få en dybderens, inden du går i gang med et forløb med diamantslibning.

Når porerne er grundigt renset, kan diamantslibningen startes op. De døde hudceller slibes væk, og den øgede blodcirkulation får huden til at arbejde og trække sig sammen.

Vi anbefaler en diamantslibning om ugen, og efter et forløb på bare 6 behandlinger vil du se en finere mere ensartet hud, hvor porerne er meget mindre end før.

Ved store åbne porer kan vi også anbefale mesoterapi

 

Behandling af træt hud efter stress eller udbrændthed

Din hud kan miste sin volumen, fine glød og friske udstråling efter en længere periode med psykisk pres og stress, hvor du føler dig udbrændt og udmattet.

Efter sådanne periode kan din hud komme til hænge lidt og virke trist og glansløs.

Når du er under psykisk pres nedsættes din blodcirkulation og regeneration af huden. Med diamantslibning bliver der sat gang i blodcirkulationen, og du vil få din fine glød og aktivitet tilbage i huden.

Ved denne hudtilstand anbefaler vi 1 behandling hver 14. dag, indtil du har nået det ønskede resultat.

Behandling af hævelser og poser under øjnene – Ødemer

Hævelser i ansigtet eller poser under øjnene kan skyldes en ophobning af affaldsstoffer i vævet.

Da diamantslibning øger blodcirkulation og vakuumsuget laver en mild lymfedrænage vil behandlingen hjælpe din hud med at få udrenset affaldsstoffer og væskeophobninger.

Du vil efter få behandlinger se at hævelserne bliver mindre, og huden vil se mindre ”brugt” ud.

Vi vil anbefale dig at få 1 behandling hver 14. dag, til det ønskede resultat er opnået.

 

Dette er eksempler på hvordan et typisk behandlingsforløb kan se ud, dette er kun vejledene.