Det er ikke lovligt at tatovere unge under 18 år, heller ikke ifølge med forældre, ligesom det heller ikke er lovligt at tatovere ansigt, hals og hænder. 

 Alle kunder skal underskrive samtykke erklæring og kan blive bedt om at fremvise ID hvis vi er i tvivl om alder, tag det som et kompliment hvis det sker for dig.

Du vil blive registreret i ink base, læs mere om dette under fanen info.

 

Vores tatoveringsområde er skofrit, du vil blive tilbudt et par sutsko, eller plasticfutter, hvis det er et kortere besøg

Tag direkte kontakt til den artist du vil have skal lave din næste tatovering, eller kontakt shoppen hvis du er i tvivl, vi er altid behjælpelige med at opfylde dine ønsker, så vidt det er muligt.

Køb din næste tatovering med Viabill

Enhanced By Malina

Malina er vores medicinske tatovør, hun er også tilknyttet Aleris-Hamlet, Printzlau Privathospital samt Herlev hospital, hvor hun primært udfører rekonstruktion af brystvorter, øjenbryn og kamuflering af ar.

Hun har flere Master uddannelser indenfor permanent makeup, og en baggrund som tatovør.

Hun har gennemgået flere hygiejnekurser, og ligger stor vægt på et æstetisk resultat og kompetent behandling og vejledning.

Vores Artister

I-Ink Tattoo

Ida er sprudlende af god energi og kreativitet, det viser sig i hendes designs som stilmæssigt skiller sig ud på en super fed måde. Hun har altid tegnet og er altid klar på at designe nye ting efter kundernes ønske. Hun er lærling og er derfor selektiv i de opgaver hun påtager sig. Der er mulighed for 3 timers eller helddagssessions til udvalgte projekter, hun kan kontaktes direkte via hendes Facebook eller Instagram, eller du kan booke en gratis konsultation med hende i shoppen, hvor i kan tale om ønsker, muligheder og priser.

Ida har gennemgået udvidet hygiejne kursus og er medlem af uafhængige danske tatovører, hun har tegnet og været kreativ hele sit liv, og har tatoveret siden 2018.

Klik på ikonerne til højre, for at komme til Ida´s sociale medier, hvor du kan se mere af hendes arbejde.

 

Urkraft Ullrs Blod

Anders laver kun traditionel tatovering, udført med håndstik. Hans interesse ligger i symbolik og betydning, indenfor de oldnordiske runer og symboler, og han kan designe tatoveringer udfra dine ønsker og betydningsfulde ideer.
 
Du kan følge Anders arbejde på hans sociale medier på knappen til højre, hvor du kan skrive til ham angående designs, info og priser. 

Gry Ink

Victoria er vores nye lærling, hun har interesse inden for fineline og blackwork, og vil snart lave en masse tilbud på små designs.

Rart at vide inden tatovering

Din nye tatovering er et åbent sår – rør aldrig ved den uden at have vasket og sprittet hænder, og tænk over din generelle hygiejne både før og efter.

  • Kom nybadet, med rent tøj på dagen,
  • Skift sengetøj 
  • Hold hunden og katten væk
  • Vask fingre
  • Behold derma plasten på som anvist af din artist

Alle vores artister har gennemgået hygiejne kursus og er registrerede efter gældende lovgivning, og derfor tatoverer vi ikke på ansigt, hænder og hals, eller på personer under 18 år.

 Vi registrerer farverne i et professionelt og sikkert system, samt giver dig vejledning om aftercare, det er utrolig vigtigt du følger den, da helingen har en stor betydning for det endelige resultat, og din generelle sikkerhed. 

Du skal underskrive samtykke erklæring inden du bliver tatoveret, for at sikre at du er indforstået med de oplysninger du er givet, godkender dit design inden det tatoveres, samt ikke tager medicin eller har sydomme der kan påvirke resultatet.

 

Du må ikke have indtaget alkohol, smertestillende eller andre rusmidler 24 timer inden. Undgå koffein, også energidrik, da det kan virke blodfortyndende, og påvirke resultatet.

Mød aldrig op med emla creme på det område der skal tatoveres.

Hvis artisten afviser dig af disse grunde, ryger dit reservationsgebyr, på samme måde som ved udeblivelse.